ANNONS

Hemma!

/

Missförstå mig inte nu, för det har varit en superkul produktion att göra, men det är SÅ himla skönt att vara hemma nu. Har längtat så mycket efter barnen att det inte är klokt. Och Patrik förstås (fast honom får jag inte träffa förrän i helgen). Men också efter att bara få krypa upp i soffan i raggsockor och dricka te och kolla på serier. Hur härligt är inte det?! En av de första saker jag gjorde idag var att sätta mig på Starbucks och äta lussebulle och dricka Gingerbread latte. Mums! Underbart med livets små glädjeämnen ändå ☺️

Imorgon ska jag vara med hos Malou i Efter Tio förresten. Och sen ska jag till Lotta Bromée i P4. Givetvis prata om min Lovisas nya bok Stora Träningsboken för kvinnor (som jag hoppas att ni inte har missat). Är så roligt att få sprida vårt lilla ”evangelium” som bygger på begreppet träningsfeminism. Tror jag är med hos Malou 10.20, missa inte det

Har lite julsug nu dessutom, brukar inte hamna där, men i år är jag riktigt sugen på att gå all in. Haha! Kanske min kompis Caroline som har smittat mig lite, hon är inte klok alltså I helgen åker hon och jag och barnen till mitt älskade Göteborg för att jula till det ordentligt med Jul på Liseberg bland annat. Ska bli så galet mysigt!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00