Slutspurt

Oj oj oj vad jag börjar bli sliten nu.. Sen jag blev sjuk för ett drygt år sen har jag inte varit i närheten av att jobba så här intensivt som jag gjort de senaste 12 dagarna. Känner att jag är nere på sista energireserven nu för jag återhämtar mig inte speciellt mycket när jag sover utan vaknar lika trött. Men jag kämpar på och tänker att jag får vila sen. Och programmet blir bra! Jättebra! Längtar tills ni också får se det.

Försöker få till små korta träningspass ändå när jag har möjlighet för jag vet att jag mår bra av det. Observera: korta. Här handlar det inte om att ta ut sig max eller hålla på i ens en timme. Det blir bara en negativ stress i det här läget. Det är snarare en halvtimmes jogg på stranden eller i öknen. Eller en halvtimmes yoga för att se till att kroppen inte blir stel och kantig och ond av stressen. Ingen nedbrytande träning alls. Igår blev det 4 km jogg på stranden och 15-20 min yoga.

Bilderna med surfbrädan nedan tog jag på gårdagens location. Tyckte den där surfbrädan var så himla snygg! Och jag är ju som jag har berättat tidigare en California girl at heart. Även en surfer girl wannabe, haha. En dag ska jag bo i ett hus vid stranden i Venice och varje morgon ta min surfbräda och gå ut och ta några vågor. Vara lite hippie, yoga och meditera och äta ekologiskt. Mm, en dag händer det.

img_0429
img_0408

Från gårdagens löprunda på den evighetslånga stranden vid vårt nya hotell. 

img_0466

Lite cheesy, jag vet.. Men jag är ju komplett galen i den där mannen! 

img_0476

  1. Fina kloka du var rädd om dig! Klokt att du tänker på hur du ska återhämta dig mellan arbetspassen. Är lite rädd för att framtiden just för att inte vara säker på att jag ska klara att balansera bra vila och träning med arbete. Vila och bra vila med återhämtning är inte samma sak. OCH den där drömmen om att surfa ut på vågorna om mornarna… GÖRT! NU! Du har livet här och nu inte sedan, för sedan vet vi inget om. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..