ANNONS

Hälsoresan

/

Förutom att vi jobbar oerhört mycket och långa dagar (idag från 5.30-17.30 till exempel), så har jag levt ett hälsosamt liv här nere på Fuerteventura. Nyttig mat (mycket fisk, kyckling, grönsaker, frukt), 3 hyfsat regelbundna mål om dagen, ingen alkohol, tränat ganska många kortare pass (löpning, Almenäs-pokalen, yoga, basket), lagt mig tidigt. Hjärnan är visserligen lite trött men kroppen känns kanon. Den är verkligen nöjd med mig och har inte strejkat ett dugg med tex IBS-mage som den brukar göra.

Måste ändå säga att det blev en stor förändring i min livsstil (som redan innan var ganska hälsosam) efter att jag gick på rawfood-cleanse hos Doctor Salad. Det var så sjukt uppenbart hur mycket bättre kroppen mådde av att få i sig ”bra bränsle”. Och som en liten bonus av den senaste månadens mer hälsosamma val så har jag också gått ner nåt kilo på kuppen. Vet inte hur mkt eftersom jag sällan väger mig, men det känns på kläderna. Och den förändringen har alltså kommit UTAN att jag har vare sig bantat eller tränat som en idiot. 

img_9854
Det är underbart att springa i öknen! Jobbigt (sandigt och stenigt), javisst, men man känner sig som en urkraft. En äventyrare som upptäcker världen. Och lite som om man är med i Game of thrones, haha. 
img_9862
img_9852

Min fina träningskläder (ibland använder även jag svart ) kommer från Under Armour (linne, sport-bh och skor) samt Drop of mindfulness (shorts).

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00