Grattis Tilde!

Många har idag frågat mig vad jag tycker om valet av Tilde de Paula som ny programledare i Lets Dance. Det kom inte som någon överraskning för mig, jag har sagt till alla som frågat att jag tror det blir Tilde. Och den största anledningen till det är att jag vet att hon och David funkar bra ihop och gillar varann och jag vet att det är viktigt för David. I ett så stort program som ses av så många och som alla har åsikter om är man ibland rätt så utsatt som programledare och då är det viktigt att känna sig trygg med sin partner. Att man är ett team mot resten av världen. Den relationen hade jag och David, vi höll alltid varandra om ryggen.

Jag tycker Tilde var ett utmärkt val av kanalen, hon kommer att göra det där alldeles strålande bra. Och grattis Tilde, du får ta över världens roligaste jobb! Jag har haft 9 fantastiska säsonger i Lets Dance-bubblan och jag vet att Tilde kommer att älska det lika mycket som jag gjorde. Jag önskar henne ett stort, varmt och uppriktigt lycka till ❤️

  1. Och nu hoppas jag verkligen att vi inom snar framtid få se dig som tävlande istället! Lycka till på dina nya äventyr!!

  2. Hello Jessica!
    Tycker du är en sådan otrolig pang tjej som verkar otroligt härligt! Lyssnar alltid på din och loffsans podd som är grym!

    Jag såg ett avsnitt, Nyhetsmorgon?, när du fick gå till mediumet Benny. Sa inte han då att du skulle byta kanal och få jobba mer utomlands? Är det något mer som stämt och har du gått till något annat medium eller testat healing mm?

    Ta hand om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..