ANNONS

Grattis Tilde!

/

Många har idag frågat mig vad jag tycker om valet av Tilde de Paula som ny programledare i Lets Dance. Det kom inte som någon överraskning för mig, jag har sagt till alla som frågat att jag tror det blir Tilde. Och den största anledningen till det är att jag vet att hon och David funkar bra ihop och gillar varann och jag vet att det är viktigt för David. I ett så stort program som ses av så många och som alla har åsikter om är man ibland rätt så utsatt som programledare och då är det viktigt att känna sig trygg med sin partner. Att man är ett team mot resten av världen. Den relationen hade jag och David, vi höll alltid varandra om ryggen.

Jag tycker Tilde var ett utmärkt val av kanalen, hon kommer att göra det där alldeles strålande bra. Och grattis Tilde, du får ta över världens roligaste jobb! Jag har haft 9 fantastiska säsonger i Lets Dance-bubblan och jag vet att Tilde kommer att älska det lika mycket som jag gjorde. Jag önskar henne ett stort, varmt och uppriktigt lycka till ❤️

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00