ANNONS

Smakprov från plåtning

/

Har ju plåtat en del med Magnus Ragnvid den här veckan, han har varit här för Kanal 5s räkning för att ta bilder från tävlingarna och på mig och deltagarna. Det mesta kan jag förstås inte lägga ut ännu, men bjuder på några smakprov nedan. Magnus och jag passar alltid på att ta lite bilder att ha för oss själva när vi plåtar nämligen. Har jobbat med Mgnus massa gånger sen säkert 15 år tillbaka och det blir alltid bra. Tror anledningen är att han får en att känna sig så himla snygg! 

img_9469

img_9845

img_9745

Alla bilder är råmaterial och helt otuschade. Den översta är tagen med mobilkamera.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00