ANNONS

Rapport från värmen

/

Wifi funkar lite bättre plötsligt, jippi! Hoppas jag lyckas ladda upp några bilder. Idag fick jag äntligen till ett träningspass trots vårt extremt tighta schema. Det blev bara 4 km löpning i sand och berg, men det är bättre än inget. Avslutade rundan på den i underbara stranden en bit från vårt hotell. Älskar att sitta och lyssna på havet och titta på surfarna Skönt också när det blir lite svalare på ivällarna. Idag stod vi i solen och jobbade hela dagen och det var slitigt faktiskt. Man får tänka på att dricka mängder av vatten hela tiden. 

img_9248
img_9257
img_9262
Fick en ny kompis på stranden. Riktigt kelsjuk vovve

img_9273
img_9278

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00