ANNONS

It’s my birthday!

/

img_9134

Hurra för mig! Jag fyller 25 för 16:e gången. Lika härligt varenda gång Dylan firade mig med skönsång och ett glas vatten på bricka. Sen kom min exekutiva producent Carina från Kanal 5 med ballonger, cava och godis. Mycket härligt! Gillar födelsedagen här på Fuerteventura så här långt Man märker dock att det inte alltid blir som man tänkt sig när man är på inspelning i Spanien – manana manana vet ni – så den här dagens schema blev hastigt lite annorlunda. Blir kvällsjobb istället. Och sen podda med Lovisa. Blir en bra dag trots allt. Nu har jag till och med en timme i solen. Winning! Som Charlie Sheen hade sagt 😉

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00