ANNONS

Hello from Fuerteventura!

/

Har världens uslaste wifi här på Fuerteventura, så det har inte blivit några uppdateringar på ett tag. Är iallafall på plats nu, landade i måndags vid 14 och började jobba direkt. Sen har det bara gått i ett. Det är ganska så långa dagar. Idag har vi till exempel varit ute i öknen hela dagen och det sliter ju på. Kan av naturliga skäl inte berätta något om tävlingarna, men deltagarna tror jag släpps i tidningarna imorgon. Så håll utkik! Ni kommer inte att bli besvikna.

Jag har sällskap här av min sjuåring Dylan och det är himla mysigt. På dagarna är han med en jättegullig tjej som heter Julia. De leker, badar och gör läxor. Han tycker det är så kul att göra läxor att han nästan har gjort allt redan. Imorgon väntar ännu en lång dag med jobb mellan ca 7-18. På min födelsedag dessutom!

Bilder får ni dessvärre vänta lite på. Måste hitta bättre wifi

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00