ANNONS

Friyay!

/

Det är ju inte fredag idag, men jag har haft så skojigt de senaste dagarna att jag ligger lite efter med bloggandet.. Hade en riktigt bra dag i fredags, det hände så mycket kul. Superstars blev offentligt, Stora Träningsboken för kvinnor kom ut i butikerna (sååå spännande!! Hoppas ni gillar den), ett nytt avsnitt av Träningspodden landade i era podcast-appar och jag pryder senaste numret av Amelia. Tycker omslaget blev riktigt fint faktiskt Berättar ganska öppenhjärtigt om träningens betydelse i olika skeden av mitt liv så om ni är nyfikna på det tycker jag ni ska köpa tidningen. 

img_8847

img_8829

Hann även trycka in ett träningspass. Det blev 10 min uppvärmningsjogg, 10 x Almenäs-intervallerna och sen 10 min powerwalk i brant uppförsbacke. Sen körde jag lite styrka och övningarna för bröstryggen och nacken som jag fått av Naprapat-Jonas. På lördagen hade jag rejäl träningsvärk! Har visst slarvat lite med gymmet på sistone..

img_8882

På kvällen hade jag en liten mini-reunion med två av mina bästa kompisar från Sanda Basketgymnasium, Lina och Lotten. Vi ses inte så jätteofta, en gång om året kanske, men det är alltid lika kul. Vår kompis Sara Kjäll som numera bor i Örebro skulle också vara med men stackaren hade fått nackspärr. Det vet jag allt om.. Man blir ju hyfsat orörlig. Lina överraskade och hade bokat bord på Bistro Barbro på Söder och innan dess drack vi lite skumpa på Linje 10. Är så tacksam för att vi har lyckats hålla kontakten under alla dessa år, det är ju ändå mer än 20 år sen vi gick ut gymnasiet. Tiden i Huskvarna på Sanda Basketgymnasium var väldigt viktig i mitt liv. Det var där jag blev vuxen och det var där jag hittade mig själv och blev personen jag är idag.   Därför är det nåt speciellt med vännerna från den tiden. Vi babblade och drack vin till klockan 01. Helt underbart!

img_8945

I lördags blev det en lång powerwalk i det vackra vädret. Soliga vinterdagar är svårslaget! Det var inte bara jag som var ute och tankade d-vitamin kan jag säga.. I lördagskväll var Dylan och jag bjudna på middag hos min kompis Åsa. Vi har känt varann sen jag började med travet 2002 och hon är en av min absolut bästa kompisar. Åsa överraskade med att ha pedantiskt städat hemma och med att vara uppklädd i fin röd topp och läppstift. Jag var glad att jag inte gick dit i träningskläder som jag hade tänkt.. Mycket babbel blev det och även en del vin. När vi sent omsider tog en taxi hem så upptäckte jag när jag skulle betala att jag hade glömt handväskan hos Åsa. Det vara bara att åka tillbaka till Solna.. Suck. Blev en nätt liten taxiresa på 600 spänn

img_8883

img_8895

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00