ANNONS

Mitt hemliga uppdrag..

/

img_8839
Foto: Magnus Ragnvid/Discovery Networks Sweden

….är inte så hemligt längre! Mitt första program på Kanal 5 blir Superstars. Ett gammalt klassiskt format som gick första gången på SVT på 70-talet och sedan har sänts i olika kanaler i flera omgångar. Det känns verkligen som ett program som passar mig som hand i handske. Sport och underhållning kombinerat. Och inte blev jag mindre positiv när jag fick se deltagarlistan! Den är heeeelt sjuk! Jag trodde först att det var nån slags önskelista från kanalens sida och tänkte att får vi med en eller två av dem så är det bra. När jag förstod att det var den färdiga uppställningen så höll jag på att trilla av stolen. Jag får tyvärr inte avslöja någon av deltagarna ännu, men ni kommer att fatta när det blir officiellt

Nästa vecka åker vi till Fuerteventura för att spela in och det känns ju inte helt fel att lämna snökaoset i Stockholm några veckor.. Jag har ju dessutom suttit i en slags yrkesmässig frysbox ett tag, så jag är mer än ivrig att få jobba igen. Jag älskar ju att stå framför kameran och göra tv. Är just nu som en galopphäst i startboxen som står och trampar och vill iväg! 

img_8783
Backstagebild från pressplåtningen. Såhär går det till, folk som pillar och drar i en hela tiden, haha.

 

img_8836
Foto: Ann Åström, backstagebild från pressplåtningen

img_8838
Foto: Magnus Ragnvid/Discovery Networks Sweden

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00