ANNONS

Mörk dag för världen, vit dag för Stockholm

/

Har inte ord för hur overkligt det var att vakna i morse. När jag gick och la mig låg en tunt snötäcke över Stockholm. Tänkte att jag kanske borde ta och ställa in utemöblerna snart. Hillary Clinton såg ut att gå mot säker vinst i valet. Tänkte: varför ställer de frågan ”vem tror ni vinner” till alla experter i valvakorna? Det kan ju bara sluta på ett sätt.

Vaknade på morgonen och trodde jag var mitt i en hemsk mardröm. Utanför fönstret hade det snöat en halvmeter and counting. Har fortfarande inte slutat snöa, 10 timmar senare. Går in på Aftonbladet för att läsa om Hillarys seger och får den största CHOCKEN. På med tv:n, detta kan inte vara sant. Skräcken och sorgen när man förstod att det var avgjort.

Donald Trump är USAs nästa president. En kvinnoföraktande rasist som tror att forskarna har hittat på klimatförändringarna. Som vill avskaffa Nato och lämna oss nordbor till vårt öde. Skulle inte bli förvånad om Ryssland marscherar in här den 21 januari om man säger så.. Det kanske var att ta i, men ni fattar grejen. Mest tänker jag på miljön. Som vi har fått en sista chans att rädda. Snart har vi inte fler chanser. Det sista vi behöver är en orange idiot som bromskloss.

Är rädd för vad som kommer att hända med världen. Och under tiden fortsätter snön att falla över Stockholm. Men som president Obama diplomatiskt uttryckte det: oavsett vad som händer så kommer solen att gå upp imorgon också. 

img_8766
img_8770
img_8777

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00