Julmingel med Cleareyes

I samarbete med Cleareyes Sweden.

Ikväll var jag på ett julmingel som Cleareyes Sweden anordnade tillsammans med Erwik Communication. Jag var bland annat med i en panel som svarade på frågor om lite allt möjligt. Hur vi hanterar julstressen, hur man tar hand om torr stressad hud och hur man håller sina ögon fräscha och pigga.

Ni vet väl förresten att Cleareyes numera finns att köpa i Sverige? På apoteket! Det verkar som om många har missat det. Superskönt tycker jag eftersom jag i flera års tid har varit tvungen att bunkra upp med flaskor när jag har åkt till USA. Använder en hel del Cleareyes i jobbet faktiskt. När jag jobbade Nyhetsmorgon och klev upp klockan 4 så var ju ögonen rätt röda och trötta, då var Cleareyes räddaren i nöden.

img_8700
D.Brand and friends i NK-passagen är en supertrevlig lokal att hänga i. Jag känner Damon som startade d.brand och socialare människa får man leta efter. På eventet kunde man också vinna ett ex av min och Lofsans nya bok Stora Träningsboken för kvinnor som finns i butik från torsdag

img_8702
Hudvårdsmärket Cetaphil (som också finns på apoteket) var också med på eventet och jag fick med mig en goodiebag hem för att testa lite. Är visst superpopulärt bland stjärnorna i Hollywood.

img_8712
img_8713
Gillar verkligen Cleareyes nya produkt Cleareyes Professional  för torra ögon. Drar inte ihop blodkärlen som den vanliga produkten så man kan använda den hur mkt som helst. Jag blir ofta trött och torr i ögonen när jag jobbar i olika studios till exempel så den här fick följa med hem.

img_8715
Daniel Boudal har öppnat en sushibar i d.brand and friends lokal. Väldigt gott tyckte både jag och Dylan.

 

img_8717
Min look: set från FWSS. Klocka från Longines, armband från Drakenberg Sjölin och örhängen från CU Jewellery by Sara Biderman. Mitt smink fick jag hjälp med av en snäll amerikanska som hette Maria.

 

img_8721
Dylan hade ingen barnvakt och fick hänga med. Han gillar att vara med mig på jobbet och hade riktigt skoj. En bra kväll helt enkelt!

I samarbete med Cleareyes Sweden. 

 1. Jag var också med på eventet 🙂 Jag hoppas det kommer fler mingeltillfällen med Clear Eyes. och att svenska folket får upp ögonen för ögondroppar och köper på sig ordentligt. jag hörde att dessa flaskor som typ finns på https://www.cleareyesonline.com/sv/kop/clear-eyes-redness-relief-3-pack.html ger upp till 12h verkan mot vanlig som ger 8h. vilken rekommenderar ni mig som har trötta ögon och känns som man alltid vill ha vita ögon?

  mvh Johanna

 2. Kul att du tycker om Clear Eyes ögondroppar. Vi kör Black Friday just nu så passa på ✌️Och köp lite extra på vår Svenska sida http://clear-eyes.se/

 3. Lina skriver:

  Cetaphil är toppen! Såg dessutom idag att Apotea har 20% rabatt på alla Cetaphil produkter

  By the way…du är så sjukt snygg Och kläderna…to die for!!!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..