ANNONS

Städernas stad

/

Har haft en helt underbar helg i Göteborg. Det finns saker man inte gillar med Götet, vädret till exmpel, men de goa människorna uppväger även det värsta snett-underifrån-sidoregn man kan tänka sig. Min Patrik måste vara en himla bra person, om man ser till de fina människorna han har lyckats samla omkring sig. Har haft så härligt att jag nästan glömt bort att ta bilder överhuvudtaget Sorry!

I fredags körde vi iallafall en liten AW på Post och det var ju himlans trevligt! Även om det nu blev så att jag var ensam tjej med kanske 15 snubbar. De andra tjejerna hade visst fått höra att det var en killgrej, men den informationen hade inte nått mig..Haha. Jag lämnade dem iaf vid 22 så sen fick de köra sitt killhäng fullt ut några timmar

På lördagen hälsade vi först på hos Patriks föräldrar. Vi var ju tvungna att träffa lilla Alice, Patriks systerdotter och gudbarn, som är ca 2 månader nu. Så himla söt! Alltså bebisar.. Man glömmer ju bort hur besatt man blir av de där små liven. Livmodern skriker högt Mycket trevlig lunch.

På kvällen var det taco-lördag hos våra kompisar Pauline och Tobbe och det var en alldeles underbar tillställning med för mycket mat, för mycket vin, för mycket godis, många skratt och sköna samtal. Får så mycket positiv energi av det där gänget! ❤️

Hemma nu och helt slut, som alltid när jag har hängt med Patrik ett tag. Där är det full rulle nonstop minsann. Tur man har några veckor att vila upp sig på, haha

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00