ANNONS

Godmorgon från igloon!

/

img_8621
Igår anlände vi så till Göteborg och det blev en obehaglig ankomst. Började med snöblandat regn och iskyla när vi landade på Landvetter och när vi sen klev in i Patriks lägenhet var det som att kliva in på ishotellet i Jukkasjärvi. De håller nämligen på att installera nya element och värmen var avslagen. Inte ett värmeljus i lägenheten, ett enda tunt täcke att DELA på, inga varma kläder att sova i.. Vi satte på ugnen och satte oss runt den som om den vore en lägereld. Samlade kraft och värme för att överleva natten. Blev dessutom ”osams” för att Patrik tyckte att jag kunde vara lite mer positiv. Positiv my ass, tänkte jag. Såg liksom inget humoristiskt i situationen.

Kröp till sist ner under det enda täcket med mössa och vantar och dubbla sockor, samt de träningskläder Patrik hade i lägenheten. Sen kröp vi ihop tätt intill varann (nästan ovanpå varann) och somnade till slut. En orolig sömn. Så fort en kroppsdel hamnade utanför täcket var förfrysningen nära. Spände mig så mycket under natten att jag vaknade med huvudvärk deluxe. Men nu på morgonen stack Patrik iväg och köpte en årsförbrukning värmeljus så nu ordnar sig allt.. Haha

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00