Tisdagskul

img_8512
 Höst i Kassel är alldeles ljuvligt. Mycket varmare än hemma och sol. Sol!

img_8529
img_8536
Jack komponerade bilden så fint att jag blev prinsessa minsann ☺️ (Tights från Mara Hoffman/Zalando, alla andra kläder + skorna är från Salming)

img_8552
Har en märklig fetisch för graffiti och målade väggar. Älskar att det ger så mycket liv till både stadsbilden och ens iphonebilder, haha.
img_8568
Jack har anlänt till Tyskland! Han började sitt höstlov i Norge tillsammans med Dylan. Dylans pappa Tony var ju Jacks extrapappa i 8 år så det är fint om de kan hålla kontakten tycker jag. De verkar ha gjort massa skoj – klätt ut sig till Halloween, varit på hästtävling, ridit osv. Tonys tjej har visst också en stor gosig katt så nu tjatas det om att få ett djur här hemma..

Kul att han är här nu iallafall Idag har vi varit ute och joggat lite (Jack sprang 2 km och jag sprang 6 km) och lekt lite i en stor park här i Kassel när Patrik var och tränade.

  1. Hej, så härligt det ser ut med sol, njut! Gillar verkligen Träningspodden och har börjat köra AlmenäsPokalen, grymt, vilket koncept! Mitt problem är att jag inte kan springa, pga ont i ett knä. Hur ersätter man bäst 200m löpning med tex cykling, roddmaskin, Crosstrainer el dyl? Alltså hur många minuter, jag tycker det är svårt att översätta distansen när man byter ”redskap”. Tack på förhand! /Anna-Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..