ANNONS

Vilken tv-personlighet är du?

/
Inlägget görs i samarbete med www.boxer.se
Hur kan det vara så himla svårt att bestämma vad man ska titta på på tv? Nu när det finns mer att välja på än nånsin. Ibland sitter jag och zappar runt mellan olika kanaler så länge att jag till slut inte har tid eller ork att kolla på nånting alls. För att inte tala om Netflix – djungeln! Ni kanske känner igen er.. 
fullsizerender-3
Men nu har Boxer-Robert löst det åt oss! Hos Boxer kan man göra Roberts tv-test där man får reda på vilken tv-personlighet man är och vad man kan tips på vad man kan titta på just nu (eller ikväll kanske). Lite som när Spotify väljer ut vilken musik de tror man gillar. Himla fiffigt. Jag älskar dessutom tester! Gör alltid såna där märkliga test man hittar i diverse tidningar som visar vilken kärlekstyp man är eller om man är psykopat eller vad det nu kan vara. Brukar tvinga min kille att göra dem också, haha.

Jag trodde att jag skulle bli den här typen. Kriminalälskaren. För jag konsumerar ju mest kriminalserier och thrillers/skräck. TRODDE jag iaf.

Retro detective man with mustache and hat. Holding magnifying glass. Studio shot.; Shutterstock ID 143708851; PO: Crispin Porter + Bogusky Scandinavia AB; Job: Boxe0061 ; Client: Boxer

Men jag ska erkänna att jag ändå inte blev så himla förvånad över mitt resultat i Roberts tv-personlighetstest, det visade sig nämligen att jag är en Serieslukare. Det började redan när jag var liten och inte missade ett avsnitt av serier som Dallas och Falcon Crest. Och sen kom Beverly Hills och Melrose Place och Twin Peaks och Lost och… Tja, ni fattar grejen. Perfekt också att få tips på vilka serier jag kan sluka ikväll, jag kommer förmodligen att kolla på både Billions på SVT och Helt Hysteriskt på Sjuan. Tack för det Robert 🙂

8; PO: Crispin Porter + Bogusky Scandinavia AB; Job: Boxe0061 ; Clien

Och om man ibland känner sig lite wild and crazy (eller kanske bara lat…) och vill ta ut svängarna lite så kan man bara välja vilket humör man är på för att få en massa bra tv-tips. Ibland vill man ju bara sitta framför tv:n och fulhulka till en sorglig kärleksfilm. Eller en läskig skräckis, det kan jag få cravings på ibland.
fullsizerender
Gör testet HÄR ni också och berätta vad ni fick för resultat och om ni hittade nåt att kolla på ikväll!
I samarbete med Boxer.
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00