ANNONS

Höst i Kassel

/

Match igår och det blev seger för Melsungen minsann. Härligt! Det innebär att det blir några lediga dagar för Patrik i slutet av veckan så då bär det av till Göteborg. Idag har vi mest varit ute och vältrat oss i hösten och fina Kassel. 

img_8351
Höstens färger i matvarubutiken. Visst blir man sugen?!

 

img_8367
Kommer förmodligen aldrig att ta av mig den här mysdressen i cashmere från Soft Goat. Nu är jag redo att sitta inne och mysa med ett glas rött, lite choklad och ett läskig skräckfilm.

 

img_8366
Melsungens maskot draken var lite trött igår.. Han kanske hade varit ute och slarvat i fredags? Jag menar, han smälte ju säkert in fint för en gångs skull, bland alla Halloween-firare

 

img_8398
img_8400
Orangeriet i Kassel. Mästerfotograf Fahlgren har till och med lyckats få till ett drömskt suddigt ljus i bilderna. Men det var magiskt ute idag, sol men ändå jättemörk himmel och så alla höstfärger på det.

 

img_8406
img_8409
Det är inte alltid jag kommer med på bilden när min kära man ska ta våra wefies.. Haha, där ser man var hans fokus ligger.

 

img_8417
img_8425
Där borta i bakgrunden, adelns lilla lusthus från svunna tider. Föreställer mig att man satt där och hade små kafferep eller tebjudningar.

 

img_8427
Höst. Bästa årstiden.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00