ANNONS

Frankfurt-nostalgi

/

Igår var det äntligen dags att åka till Kassel igen. Har inte träffat Patrik på en månad så det var verkligen på tiden. Mellanlandade i Köpenhamn och planet från Stockholm var megaförsenat så det var på håret att jag hann med min anslutning till Frankfurt. Det gjorde dock inte min väska… Suck. Lite irriterad blev jag allt, men det gick över när Patrik kom och hämtade mig i Frankfurt. Lyx! Normalt sett tar jag tåget, det är ca 1,5 timme till Kassel från flygplatsen.

Han överraskade också med en hotellnatt i Frankfurt. Hur mysigt som helst! Dessutom på hotellet (Roomers) där vi hade vår andra dejt för nästan två år sen. Lite nostalgi och härliga minnen ☺️ Jag är en riktig sucker för romantik, så om man bara bjuder till lite på den fronten så har man mig som i en liten ask. Vilket Patrik alltså har, haha. Bättre pojkvän kan man inte ha ❤️

img_8294
Hotellfrukost är alltid nice. Och den här var helt underbar! Massa godsaker.

 

img_8300
Hotellets fina restaurang som verkar vara rätt så trendig.

img_8301
Inredningsdetalj. Roomers, Frankfurt.

 

img_8338
Höst i Kassel. Men ändå mycket varmare än hemma.

 

img_8343
Vår middag blev inte så vacker, men mums vad gott. Ugnsbakad lax med Philadelphiaost med franska örter, vitlöksfrästa räkor, spenat och blomkålsmos med parmesan och Philadelphiaost.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00