ANNONS

Veckans Almenäsa 2

/

En dag sent, men helgen var ju enormt stressig. Iallafall för en som håller på att tillfriskna från utmattningssyndrom Är inte helgerna till för att vila upp sig på? I lördags var det Tobbe Trollkarl, barngymnastik, fixa ärenden. I söndags fotbollscup (i Kista, i snålblåst och regn), bio med ungarna och sen några timmars jobb på kvällen. Inte direkt utvilad när jag vaknade i morse. Här är iaf några tankar om veckan som gick.

1)Så mycket bättre. Premiär för TV4s största underhållningsprogram efter Lets Dance (ja jag är partisk, men det kan man väl få lov att vara ). Jag tycker mycket om det här programmet och även den här säsongen började lovande.De är givetvis smarta som går ut med Tommy Nilssons dag först, hans låtar kan ju i princip varenda kotte relatera till. Öppna din dörr måste vara en av de mest spelade låtarna nånsin i bröllopssammanhang. En gång var jag ihop med en snubbe som älskade den låten över allt annat. Gulligt, tyckte jag. Tills jag insåg att det inte handlade om mig utan om hans ex. Haha

Känner inte Tommy så väl, men satt och snackade med honom en hel flygresa en gång och han gjorde ett mycket sympatiskt intryck på mig. En person som vågar vara sig själv och visa även svaga sidor och sårbarhet. Sympatiskt var ordet. Jag tyckte Little Jinder lyckades bäst med sin tolkning. Sen lyckades Jill trycka på gråtknappen så hennes tolkning av Öppna din dörr var stark.

2)Zlatan. Hur går det för allas vår Ibra egentligen? Storförlust för Manchester United mot Chelsea och de senaste matcherna har inte Zlatan briljerat direkt. Det bekymrar mig. Jag avgudar Zlatan! Sörjer redan dagen han slutar spela fotboll. Grinade när han slutade i landslaget. Jag VILL verkligen att ha ska få avsluta karriären storstilat genom att visa även England vilken superstar han är.

3)Telefonskräck. Tydligen är jag inte den enda som lider av denna (i mångas ögon märkliga) fobi. Läste med stort nöje och igenkännande nickningar och humningar Alex Schulmans krönika i Getingen häromdagen. Jag mår fysiskt illa när min telefon ringer. Kan varken förmå mig att svara eller ringa upp. Måste jag någon gång prata i telefon blir jag fruktansvärt obekväm och nervös. Pratet i munnen på varann, styltigheten, kallpratet och att inte kunna läsa av den andres kroppspråk. Burr, vad obehagligt. Så om ni nånsin har försökt få tag på mig telefonledes och misslyckats så kan ni väl bara sms:a eller maila hädanefter. Merci beaucoup.

Det blev inte så många ämnen i veckans Almenäsa, men nyhetsveckan som gick var heller inte så intressant som den näst senaste.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00