ANNONS

White wedding dreams..

/

Jag har ju ett jobb där jag har lyxen att få bära många otroligt vackra och exklusiva klänningar. Till exempel har jag burit ett gäng VITA klänningar genom åren och många gånger har jag tänkt ”åh DEN HÄR ska jag ha när jag gifter mig!”. Tja, om det nu nån gång händer Är 40 och ingen har nånsin friat till mig så det har ju inte direkt varit nära om man säger så. Men, jag har ändå lite förhoppningar på min pojkvän. För vi är båda två ganska övertygade om att vi är rätt för varann och vill leva tillsammans.

Det är kanske inte så viktigt att gifta sig egentligen, men jag har iallafall drömt om att få vara prinsessa för en dag sen jag var liten. Och hur kul är det inte att ha en stor fest med sina vänner?!

Har plockat fram några av mina vita drömklänningar genom åren. Vilken skulle ni välja av dessa?

1.Den här söta Grace Kelly/Audrey Hepburn-klänningen hade jag i She’s got the look som gick på TV12. Kommer faktiskt inte ihåg var den är ifrån, tror kanske ASOS brudkollektion.

img_7983
img_8410

2.Den här blåsan från Fadi El Khoury hade jag i Lets Dance. Den är egentligen ljusgrå, men så drömmig att den får vara med iallafall.

img_2145

3.Lars Wallin har skapat den här magiska kreationen som jag hade på Kristallen 2014. Älskar den så mycket, även om den kanske inte är den klassiska brudklänningen.

img_2660

4.Ida Sjöstedt kan det där med att göra prinsessklänningar! Den här bar jag i Lets Dance en gång.

img_3662

5.Även den här överjordiska klänningen kommer från Ida Sjöstedt. Man känner sig som en liten skogsälva i den. 

img_5432

6.Prinsessan Victoria har också burit den här fina, klassiska klänningen från Lindex.Jag hade den i Nyhetsmorgon en gång när jag och Jesper Börjesson låtsasgifte oss

img_5869
img_5877

7.Åh, den här blommiga skapelsen är en av mina favvisar! Kan dock inte för min värld minnas var den kommer ifrån Kanske ASOS brudkollektion? Hade den i Lets Dance i våras.

img_6899

8.Även den här ljuvliga saken kommer från Ida Sjöstedt. Bar den på Lets Dance-premiären iår. 

img_6444

Vilken av dessa borde ligga på topp på min brudklänningslista? (Om Patrik läser detta blir han eventuellt lite nervös. Eventuellt livrädd och springer långt åt andra hållet. Bort från Bridezillan, haha )

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00