Jakten på ett hälsosamt liv

Ja jakten går vidare. Jag blir ju lätt uttråkad och rastlös och behöver hela tiden nåt nytt att engagera mig i. Av någon anledning så har jag fått för mig att jag ska vara hälsosam den här hösten. Hälsosam och öppen för nya intryck och sånt jag inte testat förut. Ni känner ju redan till min faiblesse för vitaminer och tillskott. Min naprapat gjorde förresten tummen upp för det jag stoppar i mig så ni behöver inte oroa er för att jag självmedicinerar fel och allt blir tok

Jag har ju också börjat äta mycket mer vegetariskt. Försöker ha minst tre helt köttfria dagar i veckan. Juice-cleanse från Juica kör jag ju också med jämna mellanrum.

Men den här veckan testar jag en helt ny grej för mig, nämligen en femdagars rawfood-cleanse. Blev intresserad av det för några veckor sen när jag åt på Doctor Salad med en kompis och blev förvånad över hur gott det faktiskt var med rawfood! Det hade jag aldrig trott. Sen fick jag höra talas om deras femdagars-cleanse och bestämde mig för att testa. Man hämtar all dagens mat på morgonen mellan 8-10. Frukost, lunch, middag och två mellanmål. Samt lite olika teer. Man behöver inte gå hungrig, det kan jag lova er! Min favorit från första dagen var zucchini-pastan. Det kommer jag definitivt att göra hemma. Förutom att allt var gott är mitt största intryck att det verkligen sätter fart på systemet. På alla möjliga sätt, haha Men framförallt så har jag kissat kanske 100 gånger. 

img_7938

Vet inte vad det är för hälso-bug som har bitit mig, men nu funderar jag även på att gå och lägga mig. Kvart över nio!! Så godnatt på er, lovar att uppdatera er på cleansen.

 1. Anny skriver:

  lyssnar på träningspodden varje vecka och blir alltid så inspirerad! Vill tipsa både dig och Lovisa att prova klättring, gärna bouldering. Du tränar då din styrka, koordination, smidighet och balans! Dessutom är det lätt att bli riktigt nördig i att klara de olika ”problemen” som det kallas 🙂
  Tack för bra blogg och podd!
  Kram från Anny

 2. Berit skriver:

  Åh jag önskar också att detta fanns här uppe i småstaden! Så jäkla skönt och enkelt att äta hälsosamt 🙂 Ja vi vill höra allt om hur du mår

 3. petra skriver:

  Önskar att det fanns mer sånt här nere i småstaden… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..