Fredag!

Äntligen fredag! Har faktiskt varit en småstressig vecka med massa möten och en miljon människor som jagar mig om allt möjligt. Om nån av er läser detta: låt oss höras på måndag

Igår var Dylan och jag hemma hos min syrra och hennes man. De har två barn i samma ålder som Dylan så de har himla skoj ihop. Såhär såg jag ut:

img_7863
Mössa och kappa från Lindex (älskar grönt, min favoritfärg), skor från H&M, väska från Michael Kors. 

Syrrans man Anders är förmodligen den mest energiska person jag känner. Han har två (!) chefsjobb på Nordea och jobbar inte direkt 40-timmarsvecka.. Men när han är hemma lagar han gärna middag åt oss medans jag och syster yster smuttar på champagne och snackar skit. Igår bjussade han på de här t-bone stekarna.

img_7867
 Rejäla doningar ja.. Haha  Jag har förresten redan haft 3 köttfria dagar den här veckan (det funkar superbra!) och då kan man med gott samvete unna sig en smaskig köttbit.

Idag hade jag lite rehab hos Naprapat-Jonas. Nacken och skuldran är mkt bättre idag faktislt! Men nu har han ju knäckt och tryckt igen så imorgon blir det nog inte skönt.. Har också fått ett gäng övningar i läxa. För alla mina problem kommer av att jag är väldigt stel i bröstryggen och om jag inte kommer till rätta med det så kommer jag att fortsätta ha ont här och var.

img_7885
img_7884

Till sist så är jag så himla glad att Dylan har börjat på basket! Och han tycker det är kul! Kanske får bli basketmorsa trots allt, det är ju lite av en dröm. Måste säga att deras tränare från Kungsholmen basket är superproffsiga och bra. Det är man inte så van vid när det gäller barnidrott i Sthlm tyvärr. 

img_7886

  1. Helene skriver:

    Och övningarna för bröstryggen, skulle man kunna få ta del av dom ✊

  2. Annika skriver:

    Jädrans vad snygg kappa! Nu ångrar jag att det blev en svart denna gång. Skit.

  3. Hej! Blev nyfiken på receptet med broccoli, blomkål och fetaost. Skulle du kunna lägga ut receptet på bloggen.
    Med vänlig hälsning, Carina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..