ANNONS

Snart helg – hurra!

/

Åh vad jag är TRÖTT hela tiden! Vette sjutton om jag har brist på något, om det är eftersläng till utmattningen eller vad det kan vara. Känns lite värre än bara vanlig höst-trötthet. Sov nästan 9 timmar i natt och måste nu ändå ta en eftermiddagstupplur.. Snark. Önskar ibland att man precis som björnen kunde gå i ide några månader på vintern.

Fick iaf en present av min kompis Maggan Graaf häromdagen (hon kanske är tankeläsare?). Hon har visst tagit fram nåt slags allt-i-ett-piller för oss stressade kvinnor. Ska definitivt testa och håller tummarna för att de får mig att stråla som Maggan ☀️ Jag är ju som ni kanske vet besatt av vitaminer och kosttillskott så häromdagen införskaffades även en del från Vitaviva och Thorne. Vi får se om det funkar helt enkelt. Kokosolja ska ju till exempel vara nyttigt för det mesta. Precis som magnesium.

Nu rekommenderar jag ingen annan att köra på samma piller som jag proppar i mig, men jag gillar ju att testa nya grejer. Alla är vi olika och har olika behov så det är ju omöjligt att sia om vad som funkar för någon annan. Ni lär ju hur som helst märka här i bloggen om jag blir piggare, snyggare och smalare (OBS skojar lite, bäst att säga det). Det enda jag säkert kan säga är att jag – peppar peppar – mycket sällan är sjuk när jag inte slarvar med mina vitaminer. Men jag kan ju också tänkas ha immunförsvar som en ardennerhäst

img_7841

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00