Snart helg – hurra!

Åh vad jag är TRÖTT hela tiden! Vette sjutton om jag har brist på något, om det är eftersläng till utmattningen eller vad det kan vara. Känns lite värre än bara vanlig höst-trötthet. Sov nästan 9 timmar i natt och måste nu ändå ta en eftermiddagstupplur.. Snark. Önskar ibland att man precis som björnen kunde gå i ide några månader på vintern.

Fick iaf en present av min kompis Maggan Graaf häromdagen (hon kanske är tankeläsare?). Hon har visst tagit fram nåt slags allt-i-ett-piller för oss stressade kvinnor. Ska definitivt testa och håller tummarna för att de får mig att stråla som Maggan ☀️ Jag är ju som ni kanske vet besatt av vitaminer och kosttillskott så häromdagen införskaffades även en del från Vitaviva och Thorne. Vi får se om det funkar helt enkelt. Kokosolja ska ju till exempel vara nyttigt för det mesta. Precis som magnesium.

Nu rekommenderar jag ingen annan att köra på samma piller som jag proppar i mig, men jag gillar ju att testa nya grejer. Alla är vi olika och har olika behov så det är ju omöjligt att sia om vad som funkar för någon annan. Ni lär ju hur som helst märka här i bloggen om jag blir piggare, snyggare och smalare (OBS skojar lite, bäst att säga det). Det enda jag säkert kan säga är att jag – peppar peppar – mycket sällan är sjuk när jag inte slarvar med mina vitaminer. Men jag kan ju också tänkas ha immunförsvar som en ardennerhäst

img_7841

  1. Jessica skriver:

    Åh spännande! Så intressant att du har sånt bra immunförsvar trots din utmattning! Jag har haft liknande problem som dig och mitt immunförsvar är nu i botten, försöker med allt verkligen men är fortfarande sjuk med jämna mellanrum, stör min löpning så mycket, tror du att det är för alla kosttillskott du ätit som du har hållt kvar ditt immunförsvar?:) bara nyfiken på tips! Tack för en grym podd och blogg ..

  2. Lina skriver:

    Kul att testa lite nya produkter, hoppas de ger resultat! Själv badar jag i epsomsalt ett par gånger i veckan, testa det (om du har badkar). Innehåller magnesium som i badet tas upp genom huden, väldigt avslappnande och jag blir av med träningsvärk och sover mycket bättre efter ett sådant bad. Trevlig helg!

  3. skriver:

    Det är inte bra att vara sin egen husläkare Jessica. Har du kollat att alla dessa preparat lirar ihop, så att inte det ena slår ut det andra. Det bästa är nog att prova en produkt i taget. Var rädd om dig så att du inte råkar ut för något allvarligt. Du vet våra celler är inte att lita på. Trevlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..