ANNONS

Läs mer böcker!

/

Sponsrat inlägg

Jag har alltid älskat att läsa, är en riktig bokslukare. Det har ni kanske räknat ut när ni har sett min bokhylla… Därför är jag så lycklig över att jag nu kan ”läsa” även på min löprundor. När man lyssnar på en riktigt bra bok vill man ju aldrig sluta springa. Hos Nextory finns hur mycket ljud- och e-böcker som helst, inom alla genrer. Perfekt att också ladda ner och antingen läsa eller lyssna på offline när man som jag reser mycket. Jag brukar beta av en 4-5 böcker när jag åker på semester och det är ju lite enklare att ha dem i telefonen än att fysiskt ta med en egen liten väska full av böcker, haha. 

img_7791
img_7830

När jag springer föredrar jag deckare, finns massa bra hos Nextory. Ni får till exempel inte missa Keplers böcker om polisen Joona Linna. Herregud vilka läskiga löprundor ni har framför er.. När jag läste Stalker vågade jag knappt sova själv.

Själv behövde jag lite omväxling efter att ha lyssnat på ett gäng deckare så nu är det Katrin Zytomierska och hennes ”Bucketlist” som hänger med mig på mina löprundor runt Kungsholmen. En skönlitterär bok, precis som Martina Haags ”Det är något som inte stämmer”, men nog är det lite kittlande att tänka att det kanske ändå handlar lite om Katrin och Bingo (eller Martina och Erik). 

img_7828
img_7829

Ni hör, det är ju massa böcker ni måste ta med er ut på era träningspass (eller i soffan för den delen) och just nu får ni testa Nextory gratis i en månad, helt utan bindningstid! Anmäl er HÄR och se till att JESSICA är ifyllt som kampanjkod. Happy reading!

I samarbete med Nextory. 


6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00