ANNONS

Tisdag

/

Nack-följetongen går vidare. Igår var jag på behandling hos han som kallar sig Naprapat-Jonas på Instagram. Han tryckte och knäckte och grejade och det kändes lite bättre faktiskt. Men så idag: värre. Han hade i och för sig varnat mig att det kunde bli så, men satan vad ont det gör alltså. Ingen position som är smärtfri. Inte ligga, inte sitta, inte stå. Åka bil var en mardröm (eftersom man är tvungen att ”hålla emot” lite med huvudet då). Ska på behandling igen på fredag, men om det inte blir bättre snart vet jag inte vad jag gör.

Hade annars en mycket trevlig dag. Min stylist Sara och jag var på lunch hos Soft Goat där vi tittade på den nya kollektionen. Älskar deras cashmere-tröjor. Lever i princip i cashmere under vintern. Passade också på att shoppa lite nytt, världens gosigaste mysdress bland annat. Himla trevliga tjejer som var där också. Alltid kul att surra med dem.

img_7735
img_7736
Den där gula polon var jag också tvungen att införskaffa. Sjukt snygg! 
img_7739

Sen tog Sara och jag en liten sväng runt på olika presskontor för att kolla in de nya SS17-kollektionerna. Det är ju nämligen inte höstkläder de har inne nu, utan nästa vår och sommars kollektioner. Det är bra att få ett hum om vad som finns när man ska låna kläder till tv-produktioner och events. Det är ju inte så att man har råd att själv köpa in alla kläder man har på sig på premiärer/galor/etc (eller för den sakens skull i tv) så därför är det ju väldigt fiffigt att man kan låna. Vi besökte en byrå som heter Spoil concept och en som heter Patriksson Communication. Avslutade sedan dagen med ett MYCKET spännande möte med vår kompis Lili som driver Assefa Communication.

Nu har jag precis käkat typ ett kilo blomkål och broccoli med fetaost. Min absolut favoritmat! Kan inte sluta äta när jag väl har börjat så nu blir det till att prutta blomkål resten av kvällen, haha. Det finns vissa fördelar med distansförhållanden Ska skriva ner det rätt så enkla receptet här senare idag eller imorgon. 

img_7760
Min outfit idag. Som ni ser har jag snöat in på den här typen av kjolar tillsammans med en stickad tröja från Stylein.. Nu får jag ju varva med mina nya Soft Goat-tröjor också Kjolen, jackan och skorna kommer från Zara. Kjolen är ny men resten har jag köpt för ungefär ett år sen.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00