ANNONS

Protect your pussy

/

Denna Donald Trump. Det är mycket man inte förstår här i världen, och hur han har lyckats bli presidentkandidat är en av de sakerna. Här i Sverige undrar vi förstås HUR dumma i huvudet amerikanerna är egentligen, men då ska vi nog titta till vår egen trädgård först. Det finns ju en anledning till att 18% av svenskarna röstar på SD. Och den anledningen är missnöje och utanförskap. Alexander Bard har mycket bra tankar om det här. Googla honom om ni vill läsa mer. Fenomenet Trump vilar så klart på samma grundpelare.

Att Donald Trump har en rutten kvinnosyn kan inte vara en nyhet för någon. Det har ju varit uppenbart under lång lång tid. Precis som att han har Guds-komplex (tror att han kommer undan med precis allt) och en synnerligen risig människosyn överhuvudtaget. De senaste dagarnas uppgifter om hur han pratat om kvinnor med radioprogramledaren Howard Stern kom därför inte som en överraskning för mig. Men man kan ju tycka att nog borde väl alla inse att en man som tycker det är okej att tafsa, tvångskyssa och ta främmande kvinnor mellan benen är inte lämpad att bli världens mäktigaste man. En man som tycker att kvinnor är passé vid 35 och som inte skulle banga på att ligga med en 24-åring (när han själv är 60 och hans fru är gravid).

Den här mannen är inte bara ett svin, han är också puckad, dåligt påläst och en extremt usel politiker. Alla som står på Trumps sida och stöttar hans kampanj borde skämmas rejält. Och om de inte gör det nu är jag rätt säker på att de kommer att göra det en dag.

Ibland känns det som om vi alla lever i Truman Show. Att den som skriver manus har tappat det lite,precis som i de sista säsongerna av Twin Peaks och Lost, och vill skruva det lite FÖR mkt för att tittarna inte ska tappa intresset.


img_7687

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00