Aj aj aj

Den här smärtan jag har i nacken/skulderbladet på vänster sida är inget annat än ett dåligt skämt. Fy fan vad ont det gör rent ut sagt. Började i måndags och sen har det bara blivit värre, tog mig knappt upp ur sängen i morse. Minsta lilla ”felrörelse” med huvudet eller armarna så är det 1000 knivar. Kan heller inte sträcka på ryggen eller dra bak axlarna så jag kör lite Ringaren i Notredam-stil. Förlåt att jag kastar på er en gnällig svada så här på söndagmorgonen, men det här är inte kul. Snyft

Många har kommit med tips och rekommendationer, så nu har jag bokat en tid hos ”Naprapat-Jonas” imorgon eftermiddag. OM jag överlever tills dess vill säga.

img_7669

  1. Krys på dig! Vart har du köpt dom byxorna? 🙂

  2. Bra att gå dit, Exakt den ”låsningen” hade jag också senast jag var hos naprapaten. (Skulderblad, axel, nacke).
    Men riktigt skönt när man varit där och blivit ”tllrätta-knakad”!

  3. Usch, vet precis hur du har det.. Smärta gör en så deppig och ledsen, efter mina två ryggskott med ett halvårs mellanrum och en massa jobbig rehab och återfall så kan jag inte leva utan min naprapat! Lycka till!!

  4. Emma skriver:

    Krya på dig fina du ☺️ Måste bara säga att jag har sträck lysnat på träningspodden nu under två veckors tid och blir sjukt inspirerad och moteverad. Är själv en ensamstående mamma som försöker få ihop vardagen med skola, jobb och en 4 åring och träning, och era tipps, knep och positiva inställning peppar mig otroligt mycket. Tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..