ANNONS

Bokhylle-projektet

/

Ni som har följt min blogg och Instagram ett tag kanske har sett mitt och Patriks ganska misslyckade bokhylleprojekt hemma hos mig.. vi skulle ju själva sätta upp 6 hyllplan längs kortsidan i vardagsrummet, men när vi borrade upptäckte vi att väggen visst var väldigt porös. Eftersom pluggarna inte fick något fäste så kan ni ju räkna ut vad som hände när vi började lasta på böcker.. Hela skiten rasade. Och kvar på min vägg var kraterstora hål efter pluggarna

Har levt med den där kraterväggen säkert en månad nu, men äntligen fick vi ändan ur.. Hittade en kanonsida som heter Veterankraft där man kan hyra äldre människor (som inte längre jobbar utan är pensionärer) till diverse sysslor, tex hantverksarbete. Så hem till mig kom supertrevliga Calle med sina verktygslådor. Även han tyckte att väggen var en rejäl utmaning, hur sjutton skulle man få något alls att fästa i det där porösa? Men efter en liten tur till Bauhaus kom han tillbaka med pluggar som visst sväller till en pingisbolls storlek samt stöttor till hyllan för att avlasta trycket på väggen.

img_7530
Bakfull hantverkare. Jag ställde givetvis upp som Calles hjälpreda trots att jag var lite trött i ögat..

 

img_7531
Första steget avklarat.

 

img_7532
Även hyllplanen kom upp. Samt de två tunna pinnarna på sidorna som tydligen är hela hemligheten för att det ska hålla.

 

img_7545
Var väldigt orolig för att allt skulle rasa ihop när jag började slänga upp böckerna, men det verkar faktiskt – peppar peppar – som om det håller. Har kommit ungefär halvvägs som ni ser. Tack Calle för att jag inte längre behöver bo i ett bygg- och bokkaos! Veterankraft var en himla bra grej som jag definitivt tänker använda igen.

P.S Det här är inte ett sponsrat inlägg, jag betalade fullt pris som alla andra. Tyckte bara det var en himla härlig tjänst D.S

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00