ANNONS

Silver-Peder!

/

Hade en helt underbar och mycket rolig kväll igår. Firade Peder Fredricson och hans OS-silver med hela H&M-teamet på Beirut Café. Jag har jobbat för H&M på olika hästtävlingar under många år och har i och med det blivit en del av det här underbara teamet. Aldrig har man så kul och skrattar så mycket som med de här människorna. Vi åt och drack och lekte fåniga lekar och skålade för Peder och All In ett hundratal gånger.

Tror inte alla förstår hur mycket som krävs för att ta medalj i ett OS, särskilt när det inte bara hänger på dig utan du också är beroende av din häst. Peder hade förberett sig för Rio minutiöst – inte en enda detalj hade han förbisett – och det belönades med ett silver. Så rättvist. Och imponerande. Att han dessutom är en hästkarl utan dess like som älskar och är snäll mot sina hästar gör ju det hela ännu härligare.

Kvällen avrundades faktiskt med drinkbord och dans på Café Opera. Där var det ju inte igår man var, haha. Trött i ögat idag, men det var det utan tvekan värt. Har laddat på med positiv energi från det här goa gänget som jag kan leva på ett tag. 

img_7475
img_7484
img_7488
img_7504

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00