Blått+svart=❤️

När jag kollar igenom mina senaste outfits på Instagram så ser jag att jag helt omedvetet har snöat in på en grej. Marinblått! Och särskilt i kombination med svart. Hade planerat att den här hösten skulle gå i rosa/vinrött, men hittills har det visst inte blivit så mycket av den varan.. Kolla bara på bilderna nedan så ser ni säkert samma röda (eller blå kanske, haha) tråd som jag hittade

Tröja från Stylein, kjol från Lindex, halsduk och skor från Zara. Strumpbyxor från Pierre Roberts samarbete med Whyred.

img_6845
img_6870

Uniformsjacka från Gina Tricot, t-shirt från Zara, byxor från NYDJ, väska från H&M och skor från Converse.

img_7115

Tröja från Gina Tricot, skinnbyxor från Day Birger et Mikkelsen, skor från H&M, väska från Marc Jacobs.

img_7215

Jacka från Rich&Royal, tröja från Stylein, kjol och skor från Zara.

img_7398

Vilken av de här lookerna gillar ni bäst?

 1. petra skriver:

  ha, då är man inte helt ute alltså… tänkte på detta häromveckan när jag hade svarta byxor o en mycket mörk marinblå klänning med mönster över att det faktiskt går riktigt bra att matcha… älskar yllekjolen o strumpbyxorna… snyggt men ändå lite utmanande om man säger så..

 2. Hanna skriver:

  Gillar alla! Och framför allt tröjorna fr stylein och rich&royal!

 3. Annika skriver:

  Jag har precis bestämt att hösten ska gå i det marina tecknet för min del. Väntar på leverans av ett par blå boots 🙂
  Alla lookerna är toppen, men jag gillar verkligen skolflicks-outfiten överst.

 4. Anna skriver:

  Sista bildens outfit

 5. Lina skriver:

  Älskar alla outfits…jag har också snöat in mig på marinblått Så snyggt!!!
  Ska jag välja 1 favorit så får det nog bli första….snyggt med lite röda detaljer ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..