ANNONS

Blått+svart=❤️

/

När jag kollar igenom mina senaste outfits på Instagram så ser jag att jag helt omedvetet har snöat in på en grej. Marinblått! Och särskilt i kombination med svart. Hade planerat att den här hösten skulle gå i rosa/vinrött, men hittills har det visst inte blivit så mycket av den varan.. Kolla bara på bilderna nedan så ser ni säkert samma röda (eller blå kanske, haha) tråd som jag hittade

Tröja från Stylein, kjol från Lindex, halsduk och skor från Zara. Strumpbyxor från Pierre Roberts samarbete med Whyred.

img_6845
img_6870

Uniformsjacka från Gina Tricot, t-shirt från Zara, byxor från NYDJ, väska från H&M och skor från Converse.

img_7115

Tröja från Gina Tricot, skinnbyxor från Day Birger et Mikkelsen, skor från H&M, väska från Marc Jacobs.

img_7215

Jacka från Rich&Royal, tröja från Stylein, kjol och skor från Zara.

img_7398

Vilken av de här lookerna gillar ni bäst?

11
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00