ANNONS

Helg i Hamburg del 2

/

Vi besökte förstås mitt favoritområde i Hamburg, Sternschanze. Lite flummigt, konstnärligt, hippt. Patrik jämförde det med Söder men det är inte riktigt samma tycker jag. På helgerna är det smockfullt med folk där. De promenerar, fikar och går i de små knasiga/coola butikerna. Detta gjorde även vi. Jag har möjligen världens mest tålmodiga man, han klagar nästan aldrig ❤️


img_6991
img_6998
Han har förmodligen blivit mobbad av sina kompisar för att jag är så oerhört cheesy (haha ) för han vill hellre att vi ska se coola än puttinuttiga ut på bild. Tycker hans coola stil funkar sådär om ni frågar mig, puttenuttigt FTW  
img_7009
Fick till slut en puss ändå
img_7032
img_7029
J.A det är ju jag det

img_6995

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00