ANNONS

Tekniska problem

/

Hej alla glada!

Måndag, ny vecka, och jag är tillbaka i Stockholm efter en helg i Hamburg med Patrik och vårt företag Två Apors Affärer (jo det heter faktiskt så, haha). Älskar Hamburg, jag bodde faktiskt där en gång i tiden när jag jobbade som modell. Ska slänga upp lite bilder här på bloggen lite senare idag.

Ni kanske har märkt att det har varit en del tekniska problem med bloggen. Ibland har det inte gått att komma in och den har legat nere i flera timmar. Vi jobbar på att lösa det och just nu verkar den iallafall funka. Ledsen för det! Är ju urtråkigt när man inte kommer in på sidan

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00