Kassel Marathon del 3

Den tredje milen började bra. Gick ganska lätt och bra fram till 2,4 ca. Kroppen gjorde ju ont men det var hanterligt. Fick lite domnings/svimnings-känslor vid något tillfälle när jag glömde att fylla på med socker. Började fokusera lite för mycket på att kroppen gjorde ont så satte på musik vid 2,3. Det blev givetvis Träningspodden Jessicas Favoriter (listan finns på Spotify om ni är sugna).

Krafterna kommer och går lite under ett maraton och så var det verkligen under den här tredje milen som mestadels gick i stadsmiljö. Solen låg på ganska mycket och det var småjobbigt. Hade valt att springa utan keps den här gången. Knäna gjorde riktigt, riktigt ont nu. Fick börja använda mig av det jag kallar den japanska stilen. Korta, flacka steg som kräver minimalt med energi. Vid 2,8 började det gå uppför. Och så fortsatte det.

Började fundera på varför jag utsätter mig för det här egentligen. Skickade ett meddelande till Patrik som löd: ”3 mil. Dör. Ta med kylsprayen ner.” Som ni ser på videon nedan var humöret och orken inte på topp vid tremilspasseringen. Och då visste jag ändå inte att själva helvetet väntade..

[tsVideo id=831]

  1. Jannen skriver:

    Varför utsätter man sig för lidandet? Du är en riktig hjälte!!!

  2. Sara skriver:

    Jättekul att höra din berättelse även om jag samtidigt får svår ångest bara av att höra om det och än mindre kan tänka mig att gå igenom det själv. En nyfiken fråga dock om det här med att sätta på musik, SMS:a och ta bilder – gör du det i farten eller stannar du upp? Jag har själv ytterst svårt att komma igång igen efter att ha stannat eller saktat av till promenad och är därför en fullständig livsfara för alla omkring när jag försöker fippla med telefonen samtidigt som jag joggar. Nu springer jag ju inte i närheten av sådana sträckor som du gör så jag tänker att det kanske är något man övar upp för att man helt enkelt måste eller har du alltid haft det i dig att kunna starta om efter en ”paus”?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..