ANNONS

Söndagsgymnastik

/

Varning för att ni kommer att skratta våldsamt åt videon här under.. Jack spelade två fotbollsmatcher idag och mellan matcherna var Dylan och jag tvungna att roa oss lite.

Dylan har precis börjat på gymnastik och tränar hela tiden på kullerbyttor, hjulningar och sånt, så jag tänkte att jag också skulle hjula lite. Tycker ju ändå jag har blivit rätt smidig av min yoga och jag kan ju stå på händer (mot en vägg åtminstone).

Så jag började göra en liten serie av hjulningar, 4-5 i rad, och det kändes ju superbra! ”Wow, grym jag var på det här” tänkte jag direkt. Hade nån slags bild i huvudet av att jag förmodligen såg ut ungefär som Simone Biles i OS. Så jag bad Dylan filma när jag gjorde en serie. Här är resultatet:

img_6273


Fick inte riktigt till det med att lägga till videon så den syns här, men klicka på länken ovan så ser ni den. När jag själv kollade på videon trillade jag ihop i gräset och skrattade så jag fick ont i magen. Bilden i mitt huvud hade liksom inte så mycket med verkligheten att göra.. Men jag bjuder på det! Man kan inte va proffs på allt

image
Vi matchar givetvis. Och hejar man på KB så gör man, då är det rött som gäller. Det blev en seger och en förlust för -05:orna idag. Godkänt resultat. Och rätt bra spel faktiskt.

 

image
image
Mina hjulnings-skills även fångade på bild.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00