ANNONS

Tröttma

/

Hej kära bloggkompisar!

Ledsen att jag inte har uppdaterat på några dagar, men jag har varit så himla TRÖTT! Ni som någon gång har varit utmattade, eller i närheten av det, vet att det inte handlar om en vanlig trötthet. Den här tröttman kan tyvärr inte rås på med hjälp av mer sömn. Eller ja, i förlängningen hjälper det så klart, men man blir inte pigg på ett-två-tre för att man sover lite extra.

I korthet kan man väl säga att det är väldigt svårt att komma upp på morgonen. Man är seg, tung, trög och har ont i huvudet redan när man vaknar. Sen släpper det aldrig riktigt under dagen och man måste ofta sova minst en gång på dagtid. Och med ”måste sova” menar jag verkligen MÅSTE sova. Man har inget val. Hjärnan blir en Skalman-wannabe och bara stänger av. Till detta kommer även apatin och långsamheten. Inget är kul, allt tar en jävla tid. Huvudvärken är ständigt närvarande. När barnen har lagt sig kraschar man i soffan. Helt matt.

Nu låter det som om jag har gått in i en depression, men det har jag verkligen inte gjort Jag använde bara lite för mycket av min energireserv förra veckan och nu måste kroppen och knoppen tanka upp sig igen. Det kanske är som att föda barn, 9 månader upp-9 månader ner. En veckas energislösande behöver en veckas energisparande. Typ.

Men hörni, I’m hanging in there och gläds åt att det är fredag. Jippi! Glöm inte att lyssna på nya avsnittet av Träningspodden. Där berättar jag lite mer om att återhämta sig efter utmattningssyndrom och att man ibland får bakslag. Vi pratar också om Lofsans 3-månaders tänk, Kristallen, hur man tacklar besvikelse, Tjejmilen och mycket mer. Finns på alla ställen där poddar finns. Puss på er och tänk fredagsfys före fredagsmys!

image

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00