Fashion week day 3

Tredje dagens modeminglande. Var ju i onsdags, men jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera sen dess. Gårdagen gick i ett galet tempo med bränder att släcka och höga berg och djupa dalar.. Nåväl, tredje dagen på modeveckan var lite lugnare. Sara och jag gick bara på två visningar.

image
Bild tagen av @streetstylebyemil

image
image
Älskar verkligen min outfit från den här dagen. Topp och kjol från Sandro, svinsnygga skor från Rizzo och så alla fashionistors drömväska Gucci Dionysos. Styling Sara Biderman.

Första visningen vi gick på var Daisy Grace och herregud vad underhållande det var! Kanske inte den högsta modegraden, men så smart av Hannah och Amanda att då göra sin egen grej. De visade en ready-to-wear-kollektion, dvs kläder du kan hitta i butik redan nu, och använde supercoola modeller. Caroline Winberg öppnade visningen (cred) och sen var profiler som Amanda Ooms, Julia Frej, Felice och Happy Jankell med och modellade. Avslutades med att Alex och Sigge kom in med Caroline Winberg. Succé! Publiken jublade och stod upp. Har jag nog inte varit med om nån annan gång på nån modevecka jag varit på. Man var så himla glad när man gick därifrån.

image
Coola Amanda Ooms.

image
Störst jubel fick den här osannolika trion.

image
Front row på Daisy Grace tillsammans med Sara och Molly Nutley.

Sista visningen för i år fick bli Jennifer Blom. Och där hade man verkligen sparat en godbit till sist! Supervackra magiska klänningar.

image
Hur vacker är inte den här mörka tjejen? Wow alltså. Så coolt hår också.

image
image

  1. Hej Jessica! Underbara kvinna som jag hittade till under mitt tillfrisknande i ätstörningar, långdistanslöpare som jag är längtar jag efter energi till löpningen igen. Jag är så himla nyfiken på hur du äter? hur ser lixom en ”normal” ät/träningsdag ut för dig? Laddar du med extra energi inför långa pass? Eller hur gör du? Jag vet av podden att Du är som mig som ”knarkar” vitaminer haha! Men hur ser maten ut? Är nyfiken. Har du inte tid att svara så får jg endå tacka för all inspiration du sprider! Jag hoppas jag får vara som dig när ja blir 40+! (Spring fort så får du bra tid 😉 ) //Sofi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..