Barcelona och serieknarkande

Kära bloggläsare, nu behöver jag er hjälp. För det första så har min handbollsspelande älskling fått några dagar ledigt i september (dra på trissor, man tror inte det är SANT!) och vi tänkte åka till Barcelona några dagar. Jag har rest väldigt mycket i mina dar, men har faktiskt aldrig varit i Barcelona så jag är sjukt peppad! Älskar att åka till nya ställen. Har ni några tips på hotell/restauranger/saker man måste göra? När det gäller hotell så gillar jag lite speciella designhotell mer än stora kedjor. Alla tips tas tacksamt emot

För det andra. Har precis sett alla sex säsonger av Game of Thrones och har världens värsta abstinens.. Så nu måste jag hitta en ny serie att knarka tills säsong sju kommer NÄSTA SOMMAR Har redan sett Six feet under, Breaking Bad, Dexter, Sex and the City (såklart!), The Walking Dead, The Fall, Broadchurch, Brottet. Där har ni iallafall en ledtråd till vad jag gillar Please help!

 1. skriver:

  Ett riktigt bra ställe att äta på i Barcelona är Llumber. Ligger lite undangömt men så mysigt!

 2. anna skriver:

  jag tipsar om looking och shameless

 3. Malin skriver:

  Finns bara 1 hotell i Barcelona som är det bästa och det är W.
  Har bott där 4ggr och har aldrig blivit besviken. Åker själv dit den 19-23 sep.

 4. Åh vad härligt med Barcelona! Soho house (världens bästa members club/hotell) har precis öppnat i Barcelona!

 5. Anna skriver:

  Orphan black (Netflix)
  Bosch (HBO)
  Springfloden och Frikänd (SVT)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..