Mysfrukost

image

image

Min kompis Valerie (som jag lärde känna när hon vann Fröken Sverige 2000, numera är hon en superduktig designer) bjöd in mig till en lyxig frulle på Strandvägen 1. Hon hade visst beställt de små avocadomackorna.. Man kan ju inte låta bli att undra hur de stora ser ut, haha. Mätt för resten av dagen nu Träffade massa härliga tjejer där, bland andra nygifta Jessica Olers (som jag känt sen -98 då hon vann Fröken Sverige och jag kom 2:a, no hard feelings jag lovar haha ). Vi fick också en hel del hudvårdstips från Akademiklinikens hudvård. Jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om min hud nu när jag har fyllt 40

image
image

Jessica och Valerie. De ser inte en dag äldre ut än när vi lärde känna varann för 17-18 år sen.

image

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..