ANNONS

Nyhetsmorgon söndag

/

Ett lite sent inlägg om söndagens Nyhetsmorgon. Det var fantastiskt kul att vara tillbaka på jobbet igen! Hoppas det syntes genom rutan. Jag kände mig iallafall som ett enda stort leende morgonen igenom.

Hände en hel del spännande under morgonen. Patrik Sjöberg var där och sammanfattade OS på ett strålande vis, minns särskilt att han tyckte att damidrotten bör få mer pengar. Och vissr känns den snedfördelningen av kosing lite extra fel med tanke på hur starkt de svenska tjejerna presterade under OS. Dock har jag läst att många andra i första hand tänkte på nåt helt annat under hans intervju, tydligen var han nära nån slags svenskt rekord i manspread..

image

Till Patriks försvar kan jag säga att det inte är så lätt att sitta vettigt i så låga soffor med så långa ben Jag har precis samma problem. I övrigt:

*Maria Forsbloms söta små minishettisar kamerastrejkade totalt och ville inte alls visa upp några tricks. Skrattade så jag ramlade av stolen nästan.

*WomenCrushSunday var det i hög grad. Vår kock Jessica Frej är ju en alldeles ljuvlig och härlig blomma, Emilia de Poret en sån queen med massa värme, vår studioman (kvinna) Carro Nester är Nyhetsmorgons hjärta och har så mycket stark och positiv energi, Sissel Kyrkjebö har en fantastisk utstrålning som knockade mig lite när jag intervjuade henne.

image

Topp och kjol från Ganni, skor från DvF på NK, örhängen som min kompis Carina har gjort för sitt märke Yggdrasil smycken. 

image

Underbara Carro! Man är så himla trygg när man jobbar med henne. Och hon och Dylan är superkompisar!

image

image

image

Dylan och Emilias dotter Electra fick vara med och äta Jessicas pajer i slutet av programmet. De slukade tacopajen kan jag säga! Mums.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00