Stressig dag

image

Den här lilla prinsessan fyllde 3 år idag och Dylan och jag var bjudna på kalas. Elsa är min äldsta son Jacks lillasyster, men hon är alltså inte mitt barn. Hennes mamma Sofia hade bakat så många godsaker att där rök hela sockerransonen för den här veckan Trevligt trevligt. Träffade bland annat min roliga kollega Carin da Silva där, höggravid som få!

Innan dess var dagen rätt stressig faktiskt. Märker att det är så himla lätt hänt att man börjar fylla upp kalendern igen.. Började iallafall dagen med 30 minuter yoga och det har man alltid igen när man känner att hjärtklappningen börjar komma. Just nu använder jag mig mest av en sida som heter Yogobe, de har sjukt många bra videos med svenska instruktörer. Idag blev det 30 minuter yoga för löpare, fokus på att öppna höft, bröstkorg och axlar.

image

Den underbara yogabodyn är från Drop of Mindfulness.

Sen hade jag möte med min agent Carro och hennes hund Morris och efter det långt möte på mitt förlag Norstedts om PR-strategin för min och Lofsans nya bok som kommer ut i november. ”Stora Träningsboken för Kvinnor” heter den. Ska bli så spännande att höra om ni gillar den! Efter det ett besök till skräddaren där jag träffade min stylist Sara för att göra några små ändringar på outfiten jag ska ha på Guldknappen på fredag. Och så barnkalas på det. Puh! Kommer sova gott inatt iallafall

image

  1. Hej!
    Tack för fin blogg o superinspirerande podd!!! Jag har också varit prestationsinriktad i min träning och varit sjukt sträng med mig…men sedan yogan kom in i mitt liv för sisådär 4 år sen …så har det prestationsinriktade sakta men säkert slipats av… Nu kan jag vara så mycket mer i min träning och inte hela tiden titta på nästa pass… Både kropp och knopp mår så mycket bättre nu! Därför blev jag så glad och tacksam när jag lyssnade på senaste avsnittet…tack o tack!
    Vill tipsa om Simon Krohns pass på yogobe…långsamma men så bra! Även Anna Humlesjö har fina pass…fast ja det mesta på Yogobe är ju bra! Jaja …ha det bra och lycka till med ”Kassler”maraton
    Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..