Tillbaka på brottsplatsen

image
image

image
image

Göta Petter vad trött jag är idag! Dels så var det första skoldagen för Dylan så det var upp tidigt (våra sommarvanor är inte direkt kompatibla med skola och vardag..) och det var lite att stå i på morgonen. Han ville ju vara finklädd och fixa håret och så ☺️ Sen åkte jag iväg till TV4 och Nyhetsmorgon-redaktionen för första gången sen i februari. Det var nog lite pirr i magen på både mig och Dylan imorse..

Underbart att vara tillbaka iallafall! Jag tycker mycket om mina arbetskamrater på Nyhetsmorgon, det är så himla varm och välkomnande stämning när man kommer dit. Många kramar blev det, och lite skvaller på det. Men fick också en hel del jobb gjort och efter min utbrändhet (som jag fortfarande återhämtar mig från) så är det obeskrivligt stort att känna att hjärnan faktiskt fungerar igen. Jag klarar av att fokusera trots massa ljud runt omkring. Jag tappar inte hela tiden fokus och gör massa andra grejer. Jag förstår vad jag läser när jag läser in mig på reken. Det går fort och enkelt att skriva manus, till skillnad från i höstas när en påa kunde ta en halv dag. Jag orkar också vara glad och klarar av att lyssna på andra och ta in vad de säger.

Först nu, idag, förstod jag hur dålig jag faktiskt har varit. Nu när jag kunde sniffa lite på hur jag var innan jag blev sjuk. Men nu är det viktigt att bromsa bromsa bromsa. Fast man inget annat vill än att gasa. Behålla energidepåerna på en hyfsat hög nivå. Aldrig låta glaset bli mindre än halvfullt.

Känns iallafall kul att köra på söndag och hoppas ni är med mig och tittar från 07.58

 1. Linnéa skriver:

  Vad roligt att du är på benen igen! Lycka till – och ta det i ditt tempo.

 2. anneli skriver:

  Tittade på dig idag och kunde inte låta bli att le, välkommen tillbaka! Var rädd om dig nu bara!

 3. Helena skriver:

  Hejsan!

  Kul att du är tillbaka!
  Undrar hur du kom tillbaka från utbrändheten? Skulle du vilja berätta? Samtal, vila, medicin eller vad? Intressant.

  Sedan undrar jag hur du tänkte mitt i utbrändheten när du gjorde sk ”porrfilmen”? Kändes konstigt. Inget man trott om dig. Slog det slint eller..? Även om det inte var allvarligt. Men vad sa dina nära och kära? Jag menar alla har ju sett klippet.

  Ha en bra dag.

  Med vänlig hälsning Helena

  1. Hej!
   Jag har i nuläget ingen större lust att gå in på exakt vad jag fick för behandling. Vet inte vad du menar med porrfilm? OM du tänker på min roll i Rachel och Jossan så spelades det in flera månader tidigare och som skådespelare gör man ofta roller som inte har något med ens person att göra.
   Mvh Jessica

 4. Jossan skriver:

  Åh va skoj att du är tillbaka! Du har varit saknad.
  Förstår att du gillar din arbetsplats…var med i TV4 morgon förra måndagen och pratade om hur dåligt det är inom Svensk Polis. Jag blev så otroligt bra omhändertagen och skoj var det också.
  Ha en härlig lördag.
  Kram Jossan

  1. Åh tack! Och vad roligt att höra att du blev väl omhändertagen Mina arbetskamrater är kanon!!
   Kram

 5. Välkommen tillbaka. Sitter och tittat på dig nu. Så vacker och så snygg klädd. Lycka till i morgon. Du är saknad. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..