ANNONS

Tillbaka på brottsplatsen

/

image
image

image
image

Göta Petter vad trött jag är idag! Dels så var det första skoldagen för Dylan så det var upp tidigt (våra sommarvanor är inte direkt kompatibla med skola och vardag..) och det var lite att stå i på morgonen. Han ville ju vara finklädd och fixa håret och så ☺️ Sen åkte jag iväg till TV4 och Nyhetsmorgon-redaktionen för första gången sen i februari. Det var nog lite pirr i magen på både mig och Dylan imorse..

Underbart att vara tillbaka iallafall! Jag tycker mycket om mina arbetskamrater på Nyhetsmorgon, det är så himla varm och välkomnande stämning när man kommer dit. Många kramar blev det, och lite skvaller på det. Men fick också en hel del jobb gjort och efter min utbrändhet (som jag fortfarande återhämtar mig från) så är det obeskrivligt stort att känna att hjärnan faktiskt fungerar igen. Jag klarar av att fokusera trots massa ljud runt omkring. Jag tappar inte hela tiden fokus och gör massa andra grejer. Jag förstår vad jag läser när jag läser in mig på reken. Det går fort och enkelt att skriva manus, till skillnad från i höstas när en påa kunde ta en halv dag. Jag orkar också vara glad och klarar av att lyssna på andra och ta in vad de säger.

Först nu, idag, förstod jag hur dålig jag faktiskt har varit. Nu när jag kunde sniffa lite på hur jag var innan jag blev sjuk. Men nu är det viktigt att bromsa bromsa bromsa. Fast man inget annat vill än att gasa. Behålla energidepåerna på en hyfsat hög nivå. Aldrig låta glaset bli mindre än halvfullt.

Känns iallafall kul att köra på söndag och hoppas ni är med mig och tittar från 07.58

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00