ANNONS

Fail…

/

image

I det här skedet hade vi fortfarande hybris och trodde att vi höll på med ett superlyckat projekt.. Efter några timmar satt alla 6 hyllor uppe och vi började fylla på med böcker. Måste ändå säga att jag anade oråd när Patrik sa att vissa av hyllorna kanske inte tålde att lastas så tungt. Böcker väger ju ett och annat gram liksom… Snart började den första hyllan ge efter. Och så nästa. Och nästa. Det visade sig att väggen var så porös att de skruvar och pluggar vi använt inte fick ordentligt fäste. Helvetes jävla skit. Ursäkta ordvalet. Men ja, det känns småjobbigt med kaos i vardagsrummet. Och en vägg full av hål Patrik var tvungen att åka tillbaka till Tyskland imorse och jag är inte den som inte inser mina begränsningar.. Så, nästa vecka kommer en riktig hantverkare och försöker rädda spillrorna av vårt misslyckade hyllbygge.

image
image
image

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00