Kalas!

image

Nu ska jag ut och fira min underbara vän Linda som fyller 40. Hon bor normalt i Hongkong så det är inte så ofta vi har möjlighet att ses tyvärr. Men ikväll smäller det! Mer bilder kommer imorgon, nu är jag sen som vanligt

 1. N skriver:

  Hej fina Jessica !!
  Hoppas du mår bra?
  Jag har en liten fråga ang. löparknä.. Är det ett ämne som du känner dig bekant med?
  Jag ÄLSKAR att springa – av alla dess slag, intervaller, lång distans, gymmet eller utomhus – you name it och jag älskar det !!
  Grejen är att jag har inte kunnat springa på ca 1.5 år pga just löparknä.. Det gör framför allt ont på yttersidan på högra knät. Jag har som sagt haft ett uppehåll i hela 1.5 år, skaffade nyligen skoinlägg formade efter mina fötter och investerat i GRYMMA löparskor från Saucony.
  Försöker använda mig utav balansbrädan och även göra olika typer av knäövningar. Har försökt att hålla uppe träningen genom att gå på olika pass på gymmet och även promenera. Dessvärre kan jag fortfarande inte springa…. Och det gör så ont i mig att inte kunna göra det. Hur “fånigt” det än låter så tycker jag verkligen att det är jobbigt att inte kunna springa och har mått väldigt dåligt över det….
  Nu blev det en väldigt lång kommentar men har du några tips på vad man kan göra för att löparknä ska läka? Några övningar eller liknade?
  Ta hand om dig!! Kram

 2. Melina skriver:

  Du är så snygg!

  Minns för länge sen när jag såg dig på tv och bländades av din skönhet och började läsa om dig, du var då tillsammans med den norske hoppryttaren (har helt tappat namnet bu och orkar inte googla ) och eftersom jag själv då var aktiv hoppryttare hamnade du på plus och sen dess har jag haft ”lite koll” på dig och ja har alltid tyckt att det är så himla cool och en bea förebild. Just nu är det träning du inspirerat mig till ✊✊

  Nu kam jag inte gå tillbaka o texten och ändra stavfel men hoppas du förstår ändå, om inte annat förstår du budskapet.

  Fortsätt vara den coola kvinna du är

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..