Träningspodden is back!

image

Jacka Adidas, topp och tights Under Armour, skor Salming. Skorna, tightsen och toppen finns i butik nu. Jackan är tyvärr från förra året, men jag har sett att det finns liknande ute nu också. 

En färgglad och galen outfit – precis som jag gillar det! Det är sällan jag är svartklädd när jag tränar. Träningspodden är alltså tillbaka efter sommaruppehållet och gud vad härligt med alla era glada tillrop! Både jag och Lovisa blir superpeppade av att få så bra respons, vi brinner ju båda för att inspirera och entusiasmera. Vi kommer att komma ut på fredagar hädanefter. Tänkte att det passar perfekt att ta med sig Träningspodden ut på helgens löprunda. Och vad kul att det är så många som redan har testat Almenäspokalen. Jippi! Nu kommer vi i superform tillsammans hörni

Idag har jag själv sprungit 5 km och sen kört 8 x trappintervaller och så lite yoga på det. Blir glad av att träna i färgglada kläder, man får en extra skjuts av det tycker jag.

image

image

Den lilla platta rumpan måste också få vara med på bild, haha. Gillar verkligen de här tightsen, gillar att de är mörkblå och inte svarta.

image

image

 1. Sara skriver:

  Kul att ni är tillbaka med podden! Ni är så härliga att lyssna till, även när ni pratar lite tyngre ämnen bubblar ni plötsligt till av skratt. Ni inspirerar! Jag har verkligen liiidit mej genom skolgymnastiken, gruvat mej och hållit på. Som vuxen har jag hittat träningsglädjen som verkligen saknades i skolundervisningen på 80-talet. Jag som inte är en typ som springer gör plötsligt det mha ett 5 km program från en tidningsintervju med dej. Eller lufsar, har tagit mej genom 4 km, så jag är verkligen i starten. Så alla som lyssnar på er är inte stortränare. ☺

 2. Susanne skriver:

  Almenäspokalen kommer nu vara ett stående inslag i mitt träningsprogram. Mycket bra pod!

 3. Ulrkva skriver:

  Du och Lovisa pratar om att komplettera träningen med yoga. Om man inte hållit på med yoga och är ganska stel… Var börjar man om man vill köra hemma? Några nybörjarövningar?

 4. Linda skriver:

  Grymt snygga kläder! Jag har längtat efter er podd hela sommaren och är så glad att ni är tillbaka! Jag undrar om du kan tänka dig att skriva ner Almenäspokalen-passet i skrift? Vore toppen att enkelt kunna gå in och läsa det. Jag är helt säker på att det är ett grymt pass för mig som började träna igår igen när sonen blev två månader. Dock kommer jag anpassa sprinten lite mer till en eftergravid kropp 🙂

 5. Tightsen var super fina men hittar dem inte någonstans. Var har du köpt dem?

  1. Jag köper de direkt från Under Armours huvudkontor. Har du kollat på nätet?

   1. Jag har kollar deras egen hemsida samt surfar runt till flera olika butiker men hittar dem ingen stanns

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..