Barnsemester del 3

Det har varit lite för kallt för att bada här i Göteborg de senaste dagarna, men det bryr sig ju inte ungar om som ni säkert vet. Därför blev det ett litet kvällsdopp i Kåsjön häromdagen. Patrik brukade bada där när han var liten och det finns ett hopptorn där som han helt säkert har slitit en del på som liten grabb. 7:an och 10:an var stängda och det tyckte iallafall jag var skönt. Jag är lite hönsig, lite Lille Skutt faktiskt, både när det gäller mig själv och ungarna. Det var riktigt kallt både i luften och i vattnet, men både Patrik och Jack var rena vattendjuren och hoppade från 3:an och 5:an till höger och vänster. Jag fixade 3:an utan problem, men stod länge uppe på 5:an och tvekade. Höll på att banga ur (för det är högt alltså!), men till slut gjorde jag det bara. Och tur var väl det, hade blivit duktigt mobbad hemma annars…
Även idag stack vi till sjön och badade. Svinkallt! Men idag hoppade jag utan problem från 5:an, yay.
Patrik den dåren tog sats och hoppade från 7:an. Man var nog modigare när man var i hans ålder, haha.

Modig man..

Modig 11-åring..

Tveksam morsa..

Dåren Patrik som hoppade från 7:an! No fear.. Imorgon ska jag utmana mig själv och göra det jag också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..