Naked hiking

Jag gillar att testa på nya saker så när jag var i Los Angeles förra året och fick höra talas om naked hiking var jag och min kompis Yasmine inte sena att testa på den här något udda träningsformen. Lite ovant först, men det fläktar skönt över hela kroppen och man får ju inte en enda bikinilinje… Hehe. Det hela fick också en hel del uppmärksamhet i media här hemma eftersom jag postade några bilder på Instagram.

Nothing but my sunglasses.. Haha.
Tyckte ändå det där med nakenvandring var rätt kul så när vi var uppe i flummiga Topanga under ett svettigt dygn försökte jag få med mig Patrik på en tidig hike. Det var nästan 40 grader varmt ute redan klockan 8 på morgonen så vem sjutton vill ha kläder på sig då?? Som ni ser på bilden nedan var han dock lite tveksam till att börja med…

….men i den stekande hettan fattade han snart att det helt enkelt var bättre att ta av sig alla svettiga kläder. Frihetskänsla deluxe att traska genom den här vackra naturen så som Gud skapade oss. Enbart med födelsedagskostymen på 🙂

Mina speciella nakenvandringsbrillor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..