ANNONS

Födelsedag – hurra!

/
Igår fyllde Patrik 31 år och vi firade med att springa 8 km klockan 7 på morgonen. Vilket firande va, haha! Enligt hans kompisar är det totalt out of character att han 1) skulle springa frivilligt och 2) göra det så tidigt på morgonen. Så jag har uppenbarligen haft bra (dåligt?) inflytande på honom 😉
Men helt ärligt så ska det ganska mycket till för att även jag ska springa så tidigt på morgonen, är inte direkt morgonpigg. Snarare zombie fram till lunchtid någon gång.. Men tack vare jetlag var vi båda klarvakna kl 5 och tänkte att vi kan väl lika gärna ta en löprunda. Så himla härligt att springa i skogen och naturen, jag springer ju nästan bara på asfalt i stadsmiljö normalt sett.

Jag är väl inte den som lagar mat oftast i vår relation (typ aldrig om vi ska vara helt ärliga här), men när det är födelsedag får man ta och bjuda till lite så jag fixade lite Napa Scramble à la Jessica till frukost efter löpningen. Scrambled eggs, tomat, skinka, getost och avocado. Och så toast till det. Mumsigt värre och faktiskt inte särskilt svårt. Tadaa!

Sedan blev det födelsedagslunch och ett parti Ticket to Ride med Patriks föräldrar. Följt av 1-års kalas för lilla Hugo samt fotbollshäng och spelkväll med våra vänner Micke och Tessan. Galet imponerad och rörd över Island. Satan vad coolt! Som den typiska svensk jag är vänder jag kappan efter vinden och har nu glömt Zlatan och gänget och tänker istället emigrera till Island och konvertera till Lagerbäck-religionen. Så vi hörs helt enkelt!
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00