ANNONS

Midsommar

/
Att jag ens överlevde midsommardygnet.. Vi åkte från LA 7 på morgonen i torsdags  (dvs kl 16 på eftermiddagen i Sverige), 5 timmars flight till New York, 7 och en halv timme från New York till Stockholm och därefter Stockholm till Göteborg. Klockan 11 klev vi in genom dörren hemma i Göteborg, sov en timme och drog vidare på midsommarkalas i Partille. Utan att ha sovit nästan något det senaste dygnet.. Man hade ju kunnat tro att vi skulle slockna framåt eftermiddagen, men vi var faktiskt de som höll ut längst av alla och kom i säng först vid kl 4 på morgonen. Kanske inte så konstigt att vi på midsommardagen klev upp först 16.30, haha.
Vi hade iallafall en helt underbar midsommardag och kväll. Vi hade lånat Patriks kompis Tessans mammas hus (hängde ni med på den;-) i Partille och vi var 15 stycken totalt. Av de 15 var det bara jag och Tobbes flickvän Pauline som inte har spelat eller fortfarande spelar handboll. Men handbollsnörderiet hölls ändå hyfsat i schack, förutom att grabbarna tvångsmässigt var tvungna att spela prick.

Ida (Odén, mesta SM-vinnaren någonsin i handboll) hade satt ihop en skojig 5-kamp och här presenterar hon de tre olika lagen. Eller skojig och skojig, i ett gäng med så här många vinnarskallar är inget på skoj. Haha. Det hettade till både en och två gånger. På bilden också Anna, som bor i Tyskland med sin kille Jonathan som spelade med Patrik i Melsungen förra året, och Teresa.

Ida hade inte världens lättaste uppgift som domare för 5-kampen. Som sagt 14 vinnarskallar av varierande grad att hålla ordning på. Men hon var glad ändå 🙂

Pauline, Annie, Henrik och Alex. Goa och glada 🙂

Första grenen var avståndsbedömning. Låter inte så svårt, men vi var inte särskilt vassa.

Det ska börjas i tid. Micke drillar lilla Hugo i fotboll. Frågan är vem som egentligen tyckte det var roligast..

Pauline och jag var på samma lag. Och som synes gick det uppenbarligen bra i någon gren iallafall.

Det något otippade vinnarlaget: Tobbe, Teresa, Gabbi och Alex.

Två lagbilder med världens härligaste människor, är så glad att jag har fått lära känna dem!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00