ANNONS

Det finns värre ställen att träna på…

/
Äntligen har förkylningen börjat släppa och de senaste dagarna har vi kunnat träna. Det är ju faktiskt delvis därför jag är här.. Har massa spännande projekt på gång som jag kommer att berätta mer om här i bloggen om ett tag. Patrik och jag har till exempel en liten gemensam bebis som ska bli spännande att utveckla framöver. Och nej, jag är alltså inte gravid, haha.
Har iallafall fått till några löprundor på stranden. Det är en alldeles lagom sträcka när man springer från vårt hotell längs stranden i Santa Monica, bort förbi Venice Boardwalk och Venice Canals och sen vänder man och springer samma väg tillbaka. Det blir en 10-12 km och det är aldrig tråkigt för det är så mycket att titta på längs vägen. Människor som cyklar, joggar, åker skatebord eller inlines, spelar beachvolley, yogar, styrketränar, badar eller bara går runt och är allmänt konstiga. Ibland stannar jag efter halva sträckan, köper en kaffe och sätter mig på surfstranden i Venice och kollar på surfarna i en halvtimme, sen småjoggar man hem i vattenbrynet med skorna i handen. En perfekt start på dagen!
Efter löprundan brukar jag stanna till vid utegymmet precis vid piren (the original Muscle Beach) och köra lite yoga medan kroppen fortfarande är varm. Det finns sämre ställen att yoga på, det kan jag lova er. Känns nästan overkligt ibland när man tittar sig omkring, som att vara med i en film.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00