ANNONS

Farmers Market

/
En sak som jag verkligen älskar här i Santa Monica är Farmers Market. Varje onsdag och lördag förmiddag stänger de av en bit av Arizona Avenue och gatan fylls istället av marknadsstånd fulla med rykande färska grönsaker, frukter och  blommor. Det ser ut som om de bara några timmar tidigare har dragit upp morötterna och potatisen ur jorden (vilket de förmodligen också har). Närproducerat och ekologiskt – I like! Det är ju svårt att handla på sig några större mängder när man bor på hotell, men jag brukar kryssa mellan stånden och köpa ett plommon här och en persika där. Och de enorma gröna tomaterna får man absolut inte missa!

Är det min onormalt snuskiga fantasi eller ser det här ut som ett gäng lila jättesnoppar?
(emoji:apa som håller för munnen)

Måttligt road av mitt ivriga fotograferande…

En outfit: klänning från H&M och sprillans nya Converse. Eller Chuck Taylor´s 2 som de kallar dem här i Staterna.
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00